De truc van 10 seconden voor directe verzending – Planned Parenthood Keystone

InhoudsopgaveEen veilige online apotheek kiezen – Canada.CA voor dummiesGeen bekende feiten over miljoenen Amerikanen ontvangen drugs per post. Maar zijn ze veilig?

Naarmate meer individuen het net gebruiken om hun welzijnsproblemen te herkennen, gaan sommigen bovendien op internet om geneeskunde op recept te krijgen. Veel websites die medicijnen verkopen, zijn niet aangemeld als drogisterijen, dus het is mogelijk schadelijk om bij hen te kopen. Geneeskunde, zoals viagra voor impotentie, evenals de cholesterolverlagende geneeskunde lipitor (atorvastatine), wordt meestal goedkoop online verkocht, evenals zonder recept of de aanbevelingen van een farmacoloog.

Hun hulp over de vraag of een medicijn voor u, de dosering, mogelijke nadelige effecten, evenals elk type schadelijke interacties met verschillende andere medicijnen, is van cruciaal belang. Medicatie van een niet -geregistreerde website kan ook bedreigen voor uw gezondheid en welzijn vanwege het feit dat het verouderd, verdund of nep kan zijn. Voor medicijnen voor alleen recept moet een online drogisterij een juridisch geldig recept krijgen voordat het medicijn wordt verstrekt.

U kunt het recept zelf uploaden als u wilt, maar een e -mailrecept is niet voldoende. Wanneer het recept is ontvangen, kan het medicijn worden verstrekt en ook naar u worden verzonden. Als alternatief leveren sommige websites voorschrijfoplossingen, waarbij u een online onderzoek heeft en een recept wordt verzonden naar een apotheek voor het geven.

De website die dit medicijn biedt, handelt onwettig. Dit zijn een paar dingen om op te letten: haal altijd uw medicatie uit een drogisterij of een geloofwaardige elektrische uitlaatklep. Het is nooit een goed idee om een ​​voorgeschreven medicijn te nemen zonder een geldig recept. Het medicijn is mogelijk niet geschikt voor u en kan onaangename nadelige effecten of ernstige gezondheidsrisico’s veroorzaken.

Nepmedicatie kan uw wellness echte schade veroorzaken. Word niet gelokt door “spam” e-mails adverteren voor goedkope medicatie.

Meer over het online kopen van geneesmiddelen voor recept

Wat u in de blogpost ontvangt, kan imitatie, ondermaatse of ongeoorloofde nieuwe medicatie zijn, die uw veiligheid en beveiliging in gevaar kunnen brengen., die aanbevelingen heeft over hoe u op internet kunt navigeren voor welzijnsdetails, uw zelfvertrouwen construeert en u precies laat zien hoe u online risicovrij kunt zijn.

Het is noodzakelijk om uitstekende opzicht te nemen bij het online krijgen van medicijnen, specifiek als het medicijn gewoon direct verkrijgbaar is bij een apotheek. Als u medicijnen op nieuws internet koopt, brengt u mogelijk een aanzienlijk risico op schade. Veel sites marketing medicijnen online afkomstig van buiten het VK en worden niet gereguleerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen verkrijgt zonder in contact te komen met een ideale expert in de gezondheidszorg, loopt u het risico dat medicijnen worden verstrekt die niet veilig of onjuist is om te nemen. Geneesmiddelen die online zijn gekomen, voldoet misschien niet aan het bestuur van het VK en ook de normen van topkwaliteit.